La Banda JJMM de la Vall d'Albaida oferirà un concert amb cantants valencians

12-Feb-2019

Aquest any, des de la comissió organitzadora de les activitats de la Banda de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida s'ha estat preparant un concert que no deixarà indiferent a ningú. Els components d'aquesta banda ens oferiran, el proper 23 de febrer a l'Auditori d'Alfauir, un concert on podrem gaudir de la música dels nostres alumnes més avançats interpretant cançons de grups i cantautors valencians com Auxili, La trocamba matanusca, ZOO, Jonatan Penalba, La Gossa Sorda i Andreu Valor.

 

Al concert els alumnes interpretaran una versió simfònica de les cançons, acompanyats per membres d'aquests grups en una posada en escena que no estem acostumats a veure habitualment en aquest tipus de formacions.

 

Des de Joventuts Musicals fem una clara aposta per aquest tipus d'events, ja que confiem en que seran tot un èxit per a la nostra escola i per al nostre alumnat, ja que hi participen alumnes de totes les nostres escoles. També, en aquesta ocasió, volem agraïr a l'Agrupació Musical d'Alfauir el seu oferiment per tal d'acollir aquest concert, a l'Ajuntament d'Alfauir per cedir-nos l'espai i finalment, donar gràcies a tots aquells que treballen de valent per tal de fer possible aquest event a la nostra escola.

 

Aprofitem per compartir-vos el cartell d'aquest concert que tindrà lloc el 23 de febrer a l'Auditori d'Alfauir, a partir de les 19 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La función de sonido está limitada a 200 caracteres

 

 

 

 

Please reload

Posts Destacats

Balanç de l'inici del Curs...

November 4, 2019

1/1
Please reload

Posts Recents
Please reload

Buscar per Categories
Please reload

Segueix-nos

Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es

  • w-facebook
  • White YouTube Icon
  • Twitter Clean
  • w-googleplus