Homenatge a les Escoles de Música en el 50 Aniversari de la FSMCV a Alacant

7-Jun-2018

El passat 12 de Maig tingué lloc a la Plaça de Bous d'Alacant l'homenatge a les Escoles de Música del #50AniversariFSMCV, un acte on els alumnes de la nostra escola van participar en un fum d'activitats i gaudiren d'un espectacle únic, retransmés per À Punt.
Malgrat que la pluja va impedir acabar l'acte i obligà a suspendre l'espectacle de cloenda que havia preparat la companyia Xarxa Teatre, els més de 4000 alumnes poderen anar-se'n a casa amb la satisfacció d'haver aconseguit el Guinness World Records a la “Major lliçó de música de la història”.
Un dia que segur que recordaran tots els participants amb gran estima tant pel rècord aconseguit, com pel gran dia viscut amb milers d'alumnes vinguts dels sud de València i la província d'Alacant.
Vos compartim també la notícia amb imatges de l'acte d'Alacant: https://50aniversario.fsmcv.org/noticias/las-escuelas-de-musica-de-las-sociedades-musicales-consiguen-en-alicante-el-record-guinness-a-la-mayor-leccion-de-musica-de-la-historia/

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Posts Destacats

Balanç de l'inici del Curs...

November 4, 2019

1/1
Please reload

Posts Recents
Please reload

Buscar per Categories
Please reload

Segueix-nos

Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es

  • w-facebook
  • White YouTube Icon
  • Twitter Clean
  • w-googleplus