• JJMMVA

Balanç de l'inici del Curs 2019-2020


Després d'haver passat poc més d'un mes i mig des que vàrem iniciar el curs 2019-2020 el 12 de setembre, a Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida fem balanç del que ha sigut aquest començamet de curs.

Aquest any hem tingut el luxe de poder anar sumant noves bandes de música, que atretes pel nostre projecte educatiu decideixen formar part de la nostra xarxa d'escoles de música.

Si l'any passat fóren l'Unió Musical de Bufali i la Societat Unió Musical d'Ontinyent les que decidiren entrar en la nostra escola, aquest any ha sigut l'Unió Musical de Montesa, banda de la comarca veïna de la Costera, la que ha decidit entrar a formar part del nostre projecte musical.

Amb aquesta associació ja ascendeixen a 14 les formacions musicals que formen la nostra xarxa d'escoles de música, que ajuden a vertebrar musicalment i educativament la comarca de la Vall d'Albaida i també part de la Safor i la Costera.

Cal destacar també que aquest any la nostra escola ha experimentat un creixement provocat per l'augment d'alumnat i la conseqüent demanda d'un major nombre de professorat.

JJMMVA es caracteritza per ser tot un entramat d'escoles de música amb diferents professors itinerants que s'encarreguen de formar musicalment a l'alumnat, creant tot una "cantera" de músics per a les futures generacions musicals.

També mantenim diversos projectes educatius relacionats amb l'educació musical com son el curs de Direcció de Banda que impartim anualment a la nostra seu d'Otos i també, el nostre projecte educatiu d'iniciació musical, Fasolet-IEM, que compta amb una sèrie de set llibres, enfocats per a que els mes menuts comencen a aprendre música d'una manera divertida i que està present en un gran nombre d'escoles de música de la geografia valenciana i també espanyola.

A més, a la nostra escola comptem amb una tenda d'instruments, Emusvall Tenda Musical, on tant el nostre alumnat com qualsevol persona pot adquirir qualsevol tipus d'instruments, accesoris i també, tot el material Fasolet-IEM, clickant a la nostra web emusvall.com o per telèfon al 96 235 83 84.

Tornant a la nostra escola de música volem afegir que any rere any realitzem diferents events on participa l'alumnat de JJMMVA, com son la Trobada Fasolet, que l'any passat va cel·lebrar la seua III edició, les maratons de Metall i Fusta, el concert de la Banda JJMMVA i el Festivall, que se cel·lebrarà aquest curs 2019-20 i on participarà gran part de l'alumnat. A més,any rere any, es cel·lebra a cada poble almenys una audició de Nadal i una audició de Fi de Curs on els alumnes tenen l'oportunitat de mostrar en públic els coneixements apresos durant el curs.

Dit açò sols ens queda desitjar-vos un bon curs, pero sobretot que no pare de sonar la música a les nostres escoles i bandes.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es