• JJMMVA

Finalitzades les audicions de Fi de Curs 2018/19


El passat divendres 28 de juny donàrem per acabades les audicions d'aquest curs, justament fa una setmana, on es realitzaren un total de 13 audicions repartides per les nostres escoles.

Les audicions de fi de curs vàren començar el dimecres 19 de juny amb els alumnes de Montitxelvo, Quatretonda i Ràfol de Salem. El dijous 20 de juny fou el torn per a l'alumnat de Benicolet, Salem i Llocnou. Després, els alumnes d'Alfauir, Atzeneta d'Albaida, Fontanars dels Alforins i Beniatjar oferiren les seues respectives audicions el dimarts 25 de juny. Ja en la recta final d'audicions, tenirem el dimecres 26 de juny les audicions de Bufali i Otos, i el divendres 28, per finalitzar, fou el torn per als alumnes d'Ontinyent.

En aquesta edició, hem seguit la línia que vàrem començar amb les audicions de Nadal, on el nostre professorat ha seleccionat diferents peçes per a ser interpretades pels diferents "combos" d'alumnes. Aquests "combos" estan formats per grups d'uns 3 a 6 alumnes amb un nivell musical semblant, on primer tots junts interpreten la peça, i seguidament es fa una ronda individual, on cada alumne interpreta uns compassos d'improvisació musical amb l'instrument.

En aquesta edició els alumnes interpretàren als combos algunes cançons tradicionals com Serra de Mariola, Mon pare no té nas, Duermete Guaguita i Maria Rosa o d'altres també conegudes com Camins d'Obrint Pas, Tekila o Hit the road Jack.

A més dels combos, en aquestes audicions participaren els alumnes de Fasolet-IEM de cada escola, els alumnes de Conjunt Instrumental, els de Batukada, Sensibilització i Brass Band.

Per la nostra part esperem que hageu gaudit aprenent música a la nostra escola i participant en les audicions, dit açò sols ens queda desitjar-vos que passeu un bon estiu.

Ens veiem el proper curs carregats de noves il·lusions i nous reptes musicals.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es