• JJMMVA

L'U.M. de Montesa s'adherix a JJMMVA


La família de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida creix. Si l'any passat fóren l'Unió Musical de Bufali i la Societat Unió Artístico Musical d'Ontinyent les dues societats que decidiren formar part de la nostra xarxa d'escoles, enguany ha sigut la banda d'aquesta localitat de la Costera la que ha decidit unir-se al nostre projecte educatiu. Amb aquesta última incorporació, passen a ser 14 les societats que formen Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida.

Aquesta banda disposa en l'actualitat d'una plantilla d'uns 55 músics aproximadament i compta amb una àmplia tradició musical de més de cent anys, ja que la seua fundació data de l'any 1906. Actualment, la banda està dirigida per Alejandro Perales, qui també és professor de trompa a JJMMVA.

I dins del procés d'adhesió d'aquesta societat, el passat dimarts 11 de juny, es vàren desplaçar fins el Col·legi Vicent Blasco Ibáñez de Montesa, un grup de professors de JJMMVA per tal d'oferir un concert didàctic a tots els alumnes del centre, que portava per tema "Un passeig per la història de la música". També, adreçat als més menuts, es va realitzar una sessió demostrativa d'una classe de Fasolet-IEM, un projecte propi d'iniciació enmarcat dins la Metodología IEM, creat a JJMMVA i que cada vegada està més present en escoles de música.

Informem també que hem ampliat el plaç de matrícula amb descompte, de manera excepcional aquest any per a l'alumnat de Montesa, i que finalitzarà el proper 27 de juliol. A l'escola de música "José García Alfonso" l'alumnat podrà estudiar a partir del proper curs les assignatures de Llenguatge Musical, Instrument, Manteniment d'instrument, Iniciació Musical, Fasolet-IEM, i també, (sempre que es cobrisca un mínim de places) les activitats grupals de Batucada, Big Band, Brass Band i Musicoteràpia entre d'altres.

Poden fer-nos arribar les seues matrícules per correu a escola@emusvall.es, matriculant-se online a emusvall.es o per telèfon al 96 235 83 84.

Des d'ací agraïm la confiança dipositada en Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida, ja que per a nosaltres és un plaer formar part d'aquesta banda, que compta amb una dil·latada experiència musical. Esperem ajudar a seguir formant joves músics on la seua vocació siga fer música com a complement a la seua formació cultural i humana.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es