• JJMMVA

Concerts didàctics 2018/19


Amb l'arribada de l'estiu arriben a la nostra escola les audicions de fi de curs, pero abans és el torn, dels concerts didàctics que realitza el nostre professorat.

Els concerts didàctics s'organitzen any rere any a Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida i consisteixen en una mena de concerts de diferents temàtiques i que son interpretats per professors de la nostra escola.

Aquest any, el tema escollit per a aquests concerts ha sigut "Un passeig per la història de la música", on els alumnes dels diferents col·legis han pogut gaudir d'un breu recorregut a través dels diferents períodes musicals, amb a música com a nexe d'unió dels diferents períodes musicals.

El passat dimarts 21 de maig fou el torn de l'alumnat dels col·legis de Quatretonda, Benicolet, Montitxelvo, Fontanars i Ontinyent, on els nostres professors es van repartir en tres grups per tal d'oferir els concerts didàctics en aquests col·legis.

La setmana següent vàren ser les escoles de Salem, Ràfol de Salem, Otos, Atzeneta d'Albaida, Alfauir i Llocnou de Sant Jeroni les que acolliren aquests concerts durant el matí del 28 de maig.

La finalitat d'aquest tipus de concerts és que aprofundisquen en el món de la música, gràcies a la pròpia música, pero sobretot, que desperten entre l'alumnat eixes ganes d'aprendre a tocar un determinat instrument, d'aprendre a formar part d'un col·lectiu musical i, en definitiva, de familiaritzar-se amb un instrument, relacionar-se amb altra gent i divertir-se, tot gràcies a la música.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es