• JJMMVA

Èxit de participació a l'Audició de Vent-Fusta


Un any més, els alumnes de vent-fusta que estudien a Joventuts Musicals de la Vall

d'Albaida, es vàren reunir en un acte multitudinari, cel·lebrat en aquesta ocasió, el passat diumenge 12 de maig a la localitat del Ràfol de Salem, on la Unió Musical del Ràfol de Salem fou la banda amfitriona.

En aquesta cita el professorat organitzador va escollir la temàtica "Walt Disney en concert" on els assistents vàren poder gaudir amb la millor música provinent de les bandes sonores més famoses del cinema infantil, des d'Aladdin fins al Rei Lleó.

La jornada va començar amb la rebuda de l'alumnat al Ràfol, que tingué lloc a les 9:30h. Seguidament, a les 10h començaren els assajos per grups, per tal d'acabar d'enllestir l'audició. Una vegada finalitzats els assajos per grups, a les 10:45h tingué lloc l'esmorzar, que es va preparar per a l'alumnat assistent. A les 11:15h es va realitzar l'assaig general amb tots els alumnes participants. Finalment, a les 12h es cel·lebrà el concert per a tot el públic on es vàren interpretar diferents temes de l'univers Disney i que estem segurs que molts de vosaltres heu escoltat alguna vegada.

Des de Joventuts Musicals volem agraïr l'implicació del departament de Vent Fusta a l'hora d'organitzar aquesta jornada, així com donar les gràcies per acollir aquest concert a l'Unió Musical del Ràfol de Salem i a l'Ajuntament del Ràfol de Salem per facilita-nos l'espai. Com no, no volem deixar-nos als alumnes de vent fusta i als seus pares per la paciència i per la seva implicació per fer possible una edició més l'audició de Vent Fusta.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es