• JJMMVA

Curs formació BAPNE


El professorat de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida ha realitzat durant aquest mes d'abril el Curs de neuromotricitat que s'imparteix dins el mètode BAPNE, impartit en esta ocasió pel professor Antonio Arnau Mollà.

Els nostres professors han pogut aprofundir al llarg de quatre sessions en aquest interessant mètode, que incorpora la percussió corporal com a eina educativa per tal que el professorat puga utilitzar-la a les classes musicals.

Des de Joventuts Musicals Vall d'Albaida volem agraïr la participació i dedicació del nostre professorat, així com l'entrega i esforç que posa Toni a l'hora d'impartir les seues classes, que ha conseguit divertir-nos a muntó amb aquest mètode tan interessant per a nosaltres.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es