• JJMMVA

Audició Vent-Metall 2019 a Otos


El passat diumenge la localitat d'Otos va acollir la tradicional audició dels alumnes de vent-metall que reunix a l'alumnat de la nostra xarxa d'escoles any rere any.

En aquesta ocasió, els alumnes vàren fer un recorregut a través de "La història de la música" on els assistents teniren l'oportunitat d'escoltar peçes de l'Edat Mitjana, Renaixement, Barroc, Classicisme, Romanticisme, Postromanticisme fins arribar a la música del segle XX.

Les activitats vàren començar a les 9 del matí, on els alumnes ultimaren el concert amb els últims assajos i poderen gaudir d'un matí de convivència amb altres alumnes.

A les 12 tingué lloc al carrer Sant Josep el concert, on els alumnes vàren interpretar les següents peces, començant per l'edat mitjana, "Cantigas de Santa María" i "Santa Maria stella do dia", ambdues d'Alfons el Savi. Seguidament, continuant amb el període del Renaixement, vàren interpretar l'obra del compositor alemany Tielman Susato, "Een danspaar uit de renaisance". A continuació, els alumnes passaren al Barroc, interpretant "The prince of Denmark's March" escrita per Jeremiah Clarke. Després, continuant amb el Classicisme i el Romanticisme, interpretaren "Minuet in F Major, K2" de Mozart i "Finlàndia opus 26" de Jean Sibelius. Quasi acabant ja, en el Postromanticisme, els alumnes tocaren el conegut "Bolero" de Ravel. Per acabar, al segle XX, primer els alumnes de Brass Band interpretaren "Queen for brass" i "Next Stop: Funksville", i seguidament, tots els alumnes, "What a wonderful world".

Des de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida volem agraïr tant a alumnes com professors el seu esforç per dur a terme aquesta audició de metall, així com també volem donar les gràcies tant a l'ajuntament d'Otos com a la Raboseta d'Otos, amfitriones de l'event, sense oblidar-nos dels pares i tots aquells que han col·laborat per tal de fer una realitat aquest event


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es