• JJMMVA

Gràn èxit de participació al Concert de la Banda JJMM de la Vall d'Albaida cel·lebrat a Alfauir


El passat 23 de Febrer, a les 19 hores, tingué lloc a la localitat d'Alfauir el Concert de la Banda de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida. Un concert on enguany els responsables d'aquesta formació han decidit canviar el format al que estavem acostumats per tal de fer-lo més atractiu de cara a l'alumnat que hi participa i també per tal de fer un espectacle més atractiu per al públic assistent.

En aquest concert s'ha conservat l'essència d'aquesta formació musical, mantenint el procés de selecció d'alumnat que forma aquesta banda. Per tal d'escollir els músics que estan acabant els estudis a la nostra escola i es troben estudiant els cursos més avançats, i per tant, estan més capacitats per a interpretar obres de més dificultat.

El que s'ha canviat en aquesta edició ha sigut la temàtica del concert, deixant un poc de costat, les peces que normalment son interpretades per les nostres bandes de música per tal de crear una fusió entre la música moderna de formacions que van des del rock i l'ska fins altres com la música d'autor, cançó tradicional, el balkan i el reggae.

Per a nosaltres ha sigut un plaer poder juntar dalt l'escenari a una selecció d'alumnes de totes les bandes que formen la nostra escola i també, a integrants de grups coneguts al panorama musical valencià, com son alguns dels membres de La Gossa Sorda, ZOO, Auxili, La trocamba matanusca, Andreu Valor i Jonatan Penalba. Tot plegat baix la direcció musical del nostre professor Marcos Úbeda i Faus.

Cal destacar també, que estem molt contents per l'acollida d'aquest concert, on el públic assistent va omplir de gom a gom l'Auditori d'Alfauir, omplint les 220 butaques, fins completar l'aforament.

Per finalitzar, volem agraïr tant a alumnes, professors, membres dels grups, Agrupcaió Musical d'Alfauir, Ajuntament d'Alfauir i, en definitiva, a tots els que han aconseguit fer aquest concert una realitat, la seua participació en el projecte per tal de portar-lo a terme.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es