• JJMMVA

La Banda JJMM de la Vall d'Albaida oferirà un concert amb cantants valencians


Aquest any, des de la comissió organitzadora de les activitats de la Banda de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida s'ha estat preparant un concert que no deixarà indiferent a ningú. Els components d'aquesta banda ens oferiran, el proper 23 de febrer a l'Auditori d'Alfauir, un concert on podrem gaudir de la música dels nostres alumnes més avançats interpretant cançons de grups i cantautors valencians com Auxili, La trocamba matanusca, ZOO, Jonatan Penalba, La Gossa Sorda i Andreu Valor.

Al concert els alumnes interpretaran una versió simfònica de les cançons, acompanyats per membres d'aquests grups en una posada en escena que no estem acostumats a veure habitualment en aquest tipus de formacions.

Des de Joventuts Musicals fem una clara aposta per aquest tipus d'events, ja que confiem en que seran tot un èxit per a la nostra escola i per al nostre alumnat, ja que hi participen alumnes de totes les nostres escoles. També, en aquesta ocasió, volem agraïr a l'Agrupació Musical d'Alfauir el seu oferiment per tal d'acollir aquest concert, a l'Ajuntament d'Alfauir per cedir-nos l'espai i finalment, donar gràcies a tots aquells que treballen de valent per tal de fer possible aquest event a la nostra escola.

Aprofitem per compartir-vos el cartell d'aquest concert que tindrà lloc el 23 de febrer a l'Auditori d'Alfauir, a partir de les 19 hores.

La función de sonido está limitada a 200 caracteres


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es