• JJMMVA

Homenatge a les Escoles de Música en el 50 Aniversari de la FSMCV a Alacant


El passat 12 de Maig tingué lloc a la Plaça de Bous d'Alacant l'homenatge a les Escoles de Música del #50AniversariFSMCV, un acte on els alumnes de la nostra escola van participar en un fum d'activitats i gaudiren d'un espectacle únic, retransmés per À Punt. Malgrat que la pluja va impedir acabar l'acte i obligà a suspendre l'espectacle de cloenda que havia preparat la companyia Xarxa Teatre, els més de 4000 alumnes poderen anar-se'n a casa amb la satisfacció d'haver aconseguit el Guinness World Records a la “Major lliçó de música de la història”. Un dia que segur que recordaran tots els participants amb gran estima tant pel rècord aconseguit, com pel gran dia viscut amb milers d'alumnes vinguts dels sud de València i la província d'Alacant. Vos compartim també la notícia amb imatges de l'acte d'Alacant: https://50aniversario.fsmcv.org/noticias/las-escuelas-de-musica-de-las-sociedades-musicales-consiguen-en-alicante-el-record-guinness-a-la-mayor-leccion-de-musica-de-la-historia/


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es