• JJMMVA

Finalitza el cicle de Concerts Didàctics 2017/18


El passat 2 de maig vàren acabar els Concerts Didàctics que han realitzat al llarg del curs 2017/18 14 professors de Joventuts Musicals de la Vall d'albaida.

Un total de 12 concerts que han tingut lloc als col·legis d'Educació Infantil i Primària dels pobles on la nostra escola imparteix classes de música. Quatretonda, Montitxelvo, Benicolet, Salem, Ràfol de Salem, Alfauir, Llocnou de Sant Jeroni, Atzeneta d'Albaida, Beniatjar, Otos, Fontanars dels Alforins i Bufali han sigut els pobles on els alumnes han tingut l'oportunitat de gaudir d'aquests concerts, que portaven com a fil conductor una història fantàstica on els protagonistes eren animals que tocaven diferents instruments i que volien viatjar a la ciutat per tal de poder aconseguir el somni de ser músics.

Esperem que els alumnes hagen gaudit d'aquesta bonica experiència tant com nosaltres i que ja estiguen pensant en ser músics en un futur, com els protagonistes de la història. I també, puguen decidir-se per l'instrument que mes els agrada i acaben sent músics d'alguna de les nostres bandes, i qui sap, que també puguen arribar a ser membres d'alguna banda d'arreu del món...


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es