• JJMMVA

Conclouen amb èxit de participació les audicions de Vent Metall i Vent Fusta


El passat 25 de Febrer del 2018 tingué lloc a Atzeneta d'Albaida l'Audició dels alumnes de Metall de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida. Vàren ser unes jornades marcades per la convivència on els alumnes que estudien música amb intruments de Vent Metall a la nostra escola ens vàren oferir un concert que portava per tema "Música de Cine". Un recorregut per les bandes sonores més conegudes i no tan conegudes on vàren participar els alumnes des de primer curs fins els cursos més avançats. Els assistents pogueren escoltar temes com The Pink Panther, Ghost i La sirenita entre d'altres.

Més tard, el día 11 de Març del 2018 va ser l'Audició de Vent Fusta a la localitat de Benicolet, on aquesta vegada el tema principal del concert contava "L'evolució de la música". Una audició on poguerem escoltar diferents peces, des del renaixement i edat mitjana, passant pel barroc, el classicisme, el romanticisme, el blues i el pop/rock fins arribar a la música comercial actual.

Si voleu vore més fotos del concert només heu de clickar damunt dels cartells del concert, i s'obrirà l'enllaç de l'àlbum de facebook de cada concert.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es