• JJMMVA

Final d'un curs extraordinari


L'estiu arribat i amb ell el temps per descansar, desconnectar, fer balanç i agafar forces per la tornada. A Joventuts Musicals, ens agradaria acabar el curs mirant per un moment enrere i fent memòria del que aquest curs a estat i significat. Un curs mes, ens hem esforçat per crear millors músics. La metodologia IEM ens ajuda classe a classe a fer que cada alumne aprenga a gaudir de la música com a creador i partícip de l'obra que interpreta.

Un curs mes, hem apostat per les audicions. El nostre lema "més audicions millors músics" a estat vigent tot el curs. Audicions de primavera, audicions express, audicions de nadal, de fi de curs... A la fi, ens hem esforçat per què l'alumnat gaudisca des de ben menut del plaer de transmetre amb la música evitant així la por escènica.

Un curs mes, hem apostat per aprendre. Formació continua per professors, els millors pedagogs. Apostem per ser els millors professors per als nostres alumnes.

Un curs mes, hem volgut ser una vall de músics units! La banda Jove, la trobada Fasolet, el Festivall i molts més encontres fomenten la sensació d'equip. A més a més, formem una gran família d'alumnes de tota la vall que gaudeixen i contrasten opinions e inquietuds.

En definitiva, un curs mes hem volgut ser molt més que una escola de música. Apostar per metodologies en què creguem, adaptar-nos a cada alumne i tractar de fer-los viure la música al màxim. L'any que ve ens ompli d'il·lusió, ja tenim al cap un fum de projectes. Però ara és temps de descans i des de Joventuts musicals vos desitgem, a tots els alumnes, que gaudiu d'aquestes vacances d'estiu i carregueu bateries pel nou curs que ens espera.

BONES VACANCES!

EL NOU CURS CARREGAT DE CURSOS ESPECIALS


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es