• JJMMVA

Més audicions, millors músics


Actualment, la majoria de les metodologies existents per ensenyar música, posen de manifest la gran importància que té que l'alumnat realitze audicions de manera constant. Alguns dels beneficis per a l’alumne que realitza audicions de manera habitual són:

  • Aprendre a controlar l'ansietat escènica i sobretot, a gaudir a l'escenari

  • Augment de la capacitat de concentració

  • Major enteniment de la composició de les obres

  • Millora de l'autoestima

  • Coneixement de les possibilitats expressives de la música

  • I moltíssims més...

Des de fa ja alguns anys a l'escola Joventuts Musicals apostem per realitzar el número màxim d'audicions, a banda de les habituals de Nadal i fi de curs. Seguint aquesta premissa, en febrer hem organitzat l'audició d'instruments de vent-fusta i també l'audició d'instruments vent-metall. També al mes de març duguérem a terme l'Audició Express celebrada a Montitxelvo.

Les tres audicions han resultat tot un èxit i sobretot s'ha aconseguit el principal objectiu: crear una sinergia entre tots els alumnes dels diferents pobles. Per als alumnes és essencial veure's reflectits en altres alumnes, contrastar l'aprés i compartir inquietuds. Ha quedat vist que a les audicions celebrades l'objectiu s'ha aconseguit.

Però això no és tot, fins que acabe l'any encara ens queden diferents i diverses ocasions a les quals podrem gaudir de noves audicions. A Abril celebrarem el Musical "El Circ de Fasolet" a Alfauir (On, per cert, ens acompanyarà un gran músic sorpresa).

També en Abril dos Audicions Express; una a Atzeneta i l'altra a Llocnou.

El mes de Maig tindrem audicions didàctiques a totes les escoles de primària de tots els pobles que formen part de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida. Comptarem amb actuacions d'alumnes i professors. A Juny tenim el Festivall, la nostra jornada musical celebrada a Otos que enguany arriba carregada de sorpreses que ben prompte vos contarem. Però vos avancem la presència del gran pedagog Antonio Domingo que segur ens captivarà amb el seu gran espectacle. Finalment a finals de Juny i principi de Juliol tindrem les audicions de final de curs a totes les escoles.

Ja veieu que a la nostra escola no parem per aconseguir què els alumnes aprenguen però, sobretot, gaudisquen el plaer de la música. Vos esperem a totes i tots a les nostres audicions!

#escolesdemusica #audicions

Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es