• JJMMVA

Il·lusió i ganes a la Banda Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida


Ja han arrancat els assajos de la Banda de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida. Concretament el passat dissabte dia 21, tingué lloc el primer assaig on tots els membres es mostraren nerviosos i entusiasmats pel nou començament.

Com molts sabeu, la banda està formada pels alumnes més destacats de la nostra escola. Els alumnes són provinents de tots els pobles on l'escola Comarcal està present, fomentant-se un vincle entre ells al voltant del seu nexe d’unió: La música.

La banda pretén convertir-se en una ferramenta per donar l'oportunitat als alumnes de compartir experiències i relacionar-se. Però sobretot, d’aprofundir a la part musical dels alumnes, donant-los l'oportunitat de conéixer i treballar diversos estils musicals, des de la formació de banda.

A aquest projecte estaran involucrats els professors de l'escola Alejandro Perales, Juan Pellicer i Marcos Úbeda. La direcció de la banda, aquest curs, la compartiran Marcos i Alejandro que treballaran junts als assajos.

La intenció del professorat és començar amb dos assajos al mes, a la fi de treballar les obres per un concert. Tots els professors involucrats, recolzats com no, per l'escola, es mostren entusiasmats amb el projecte. La possibilitat d'un intercanvi amb altres bandes joves o de preparar un encontre musical d'un cap de setmana, són algunes de les idees que estan barallant-se i podrien dur-se a terme.

No volem desvelar-vos de moment el repertori que es tractarà al llarg del curs, però us assegurem que la diversitat d'estils i la cuidada selecció d'obres, farà que no dubteu en voler acudir a cada una de les actuacions amb les quals estem segurs ens delectaran molt prompte.

Que us sembla la proposta? Quina millor manera de contribuir a fer més grans als nostres xicotets músics?

A continuació us deixem algunes de les imatges del primer assaig de la banda.

Malta sort amb el projecte companys.


Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es