• JJMMVA

IV Congrés d'Educació i Investigació Musical CEIMUS


IV CONGRÉS D'EDUCACIÓ I INVESTIGACIÓ MUSICAL

"L'experiència creativa en la pedagogia de la música"

Madrid, 26 a 28 febrer 2016

El Conservatori Superior de Música de Madrid i l'Institut d'Educació Musical (IEM) s'uneixen per organitzar una trobada en què tinguen cabuda totes les persones interessades en l'ensenyament de la música i en la investigació musical, en què professionals, estudiants i melòmans puguen conèixer i / o aportar noves idees que contribueixen a una millor qualitat de l'ensenyament musical.

Des de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida hem pogut estar a tots els congressos i com no podia ser d’altra forma aquest any estarem també intentant aportar la nostra forma de treballar i mostrant el nostre sistema de iniciació FASOLET-IEM. A més a mes adquirint i aprenent de tot el que comporta aquest congrés.

Podeu accedir a tota la informació d’aquest IV Congrés al següent enllaç:

IV CONGRÉS D'EDUCACIÓ I INVESTIGACIÓ MUSICAL

#Ceimus #investigaciómusical #creativitat #IEM #Fasolet

Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es