• JJMMVA

Improvisació a Salamanca (Curs d'estiu)


L'Institut d'Educació Musical (IEM) organitza cada any, durant el mes de juliol, el seu curs "La Improvisació com a Sistema Pedagògic", que en realitat està format per un grup nombrós de diferents cursos, tots ells relacionats amb la Improvisació i la Metodologia IEM.

El IEM (www.iem2.com) és una institució, creada i dirigida per Emilio Molina, que es centra en promoure i potenciar un sistema pedagògic per a l'aprenentatge i l'ensenyament de la música basat en el desenvolupament integral de la creativitat i de la imaginació, i en la improvisació entesa com a control del llenguatge musical. El seu objectiu més important és difondre mitjançant cursos, concerts, conferències, col·loquis, publicacions, etc, les teories i els mètodes de treball que defineixen la "Improvisació com a Sistema Pedagògic".

Tota l'informació del curs en PDF. Ací

#IEM #Formació #curs #Improvisació

Tlf: 96 235 83 84 / escola@emusvall.es / C/Sant Josep, 6b, 46844 Otos (València)

 © 2020 by Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida www.emusvall.es