mESURES COVID-19

En compliment de la normativa, en Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida hem realitzat una sèrie d’adaptacions a les nostres instal·lacions, així com en els protocols de seguretat, perquè entre tots complim les mesures de prevenció apropiades per lluitar contra el Covid-19 i evitar la seva propagació.

Hem fet un esforç perquè els centres complisquen totes les garanties perquè vingues a les teues classes de forma segura, prenent mesures extraordinàries que reforcen la normativa general aprovada.

CONTROL DE LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT

Hem redistribuït les taules per garantir la distància de 1,5 metres.

Les aules seleccionades per a cada assignatura tenen les distàncies necessàries per poder realitzar la classe i mantindre la distancia de seguretat.

IMG-20200828-WA0026.jpg
IMG-20200828-WA0024.jpg

ALTRES MESURES DE NETEJA I HIGIENE

Hem intensificat la tasca de neteja i higiene:

  • Es ventilaran les aules entre classe i classe

  • Utilitzarem productes higienizants homologats per a la neteja de les aules

  • Disposem de spray en cada aula per una desinfecció rapida, entre cada classe

ÚS DE MASCARETES

Et recordem l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a totes les classes de música fins i tot encara que pugues mantenir un distanciament mínim de 1,5 m., sempre que la pràctica del teu instrument ho permiteixca.

Et recordem que seguisques la recomanació general de rentar-te freqüentment les mans amb aigua i sabó, una de les mesures més eficients per evitar el contagi.

IMG-20200828-WA0022.jpg

ÚS DE GEL HIDROALCOHÒLIC PER A MANS

Abans d'accedir a les classes cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

IMG-20200828-WA0023.jpg

REDUCCIÓ DE RÀTIOS A LES CLASSES GRUPALS I EN LES NOSTRES CLASSES

Hem reduït la ràtio en les classes grupals d'acord amb els metres quadrats de l'aula, garantint el distanciament necessari.

IMG-20200828-WA0025.jpg

Davant la situació canviant que estem vivint, ja que encara no es coneix de forma precisa com evolucionarà la pandèmia de l'Covid-19, pots tenir la seguretat que Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida farà tot l'esforç que mereixes, sempre en constant evolució, adaptant-se ràpidament a totes les novetats que les autoritats consideren oportunes.