Escola de Música EMUSVALL

 
 
G
M
T
 
 
Detect languageAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBengaliBosnianBulgarianCatalanCebuanoChichewaChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEsperantoEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekGujaratiHaitian CreoleHausaHebrewHindiHmongHungarianIcelandicIgboIndonesianIrishItalianJapaneseJavaneseKannadaKazakhKhmerKoreanLaoLatinLatvianLithuanianMacedonianMalagasyMalayMalayalamMalteseMaoriMarathiMongolianMyanmar (Burmese)NepaliNorwegianPersianPolishPortuguesePunjabiRomanianRussianSerbianSesothoSinhalaSlovakSlovenianSomaliSpanishSundaneseSwahiliSwedishTajikTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduUzbekVietnameseWelshYiddishYorubaZulu
 
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBengaliBosnianBulgarianCatalanCebuanoChichewaChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEsperantoEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekGujaratiHaitian CreoleHausaHebrewHindiHmongHungarianIcelandicIgboIndonesianIrishItalianJapaneseJavaneseKannadaKazakhKhmerKoreanLaoLatinLatvianLithuanianMacedonianMalagasyMalayMalayalamMalteseMaoriMarathiMongolianMyanmar (Burmese)NepaliNorwegianPersianPolishPortuguesePunjabiRomanianRussianSerbianSesothoSinhalaSlovakSlovenianSomaliSpanishSundaneseSwahiliSwedishTajikTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduUzbekVietnameseWelshYiddishYorubaZulu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
 
Options : History : Feedback : Donate Close
L’escola de música esta formada per una xarxa d’escoles de música les quals compartiexen els mateixos principis educatius. També comparteixen un pla d’estudis dintre dels seus recursos didàctics i d’activitats per als alumnes i professors.
 
Alguns dels objectius de l’escola son:

 

 • Educar des de l’esperit participatiu i de la cooperació, promocionant el treball en equip, la confiança en un mateix, la voluntat de superació, la cultura de l’esforç i la constància en l’estudi.
   

 • Creure en la motivació basada en l’adquisició progressiva de competències, en la satisfacció de l’assoliment d’objectius, en el desenvolupament de la iniciativa personal i en el gaudir de la pràctica artística, tant a nivell individual com la de conjunt.
   

 • Creure que la música ha d’arribar a un màxim de població pontenciant la pràctica amateur, així mateix treballant per detectar i potenciar el talent gaudint amb la música.
   

 • Concebre l’ensenyament-aprenentatge musical al servei de la formació integral de les persones, tenint en compte els innegables valors de socialització de la música.
   

 • Gaudir de la música i aprendre amb la pràctica.
   

 • Facilitar les eines d’aprenentatge musical bàsiques per a desenvolupar en l’alumnat l’autonomia necessària per a fer música a nivell amateur, potenciant les agrupacions instrumentals i vocals.
   

 • Encaminar i facilitar la preparació als estudis professionals a tot tipus d’alumnat amb un especial interès i capacitat.
   

 • Promoure les agrupacions musicals que vinculen les escoles de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida amb l’entorn social.
   

 • Atendre les necesitats educatives de l’alumnat i del professorat en funció dels diversos perfils i capacitats.
   

 • Fomentar la formación de docents.
   

 • Aplicar una metodología sòlida per  un aprenentatge de la  música clássica i la música moderna.