INFORMACIÓ CORONAVIRUS

Després de l'inici de la crisi sanitària deguda al Coronavirus, es va optar en un primer moment per la suspensió temporal de les classes a la nostra escola de música.

Més endavant, es va poder posar en marxa per a l'alumnat l'oportunitat de poder continuar amb les classes d'instrument i així no perdre el ritme d'estudi que venia donant-se des de l'inici del curs.

Les activitats grupals de l'escola com Conjunt Instrumental, Llenguatge Musical, Brass Band, Fasolet-IEM, Combos Jazz... continuen suspeses fins que les autoritats sanitàries puguen permetre reprendre aquest tipus d'activitats.

A la nostra tenda musical continua l'activitat de forma online, aixi que si necessites qualsevol instrument o accessori musical pots encomanar-lo a través del nostre web o per telèfon.

També podeu estar informats en tot moment a través del nostre servei informatiu de watsapp (sols alumnes), web o xarxes.

Per a més informació al respecte, podeu cridar-nos en horari d'oficina al telèfon 96 235 83 84, nosaltres seguim teletreballant amb normalitat.

Salut, junts ho aconseguirem!!

Comunicat JJMMVA Corona Virus.jpg