4-Nov-2019

Després d'haver passat poc més d'un mes i mig des que vàrem iniciar el curs 2019-2020 el 12 de setembre, a Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida fem balanç del que ha sigut aquest començamet de curs.

Aquest any hem tingut el luxe de poder anar sumant noves bandes de música, que atretes pel nostre projecte educatiu decideixen formar part de la nostra xarxa d'escoles de música.

Si l'any passat fóren l'Unió Musical de Bufali i la Societat Unió Music...

5-Jul-2019

El passat divendres 28 de juny donàrem per acabades les audicions d'aquest curs, justament fa una setmana, on es realitzaren un total de 13 audicions repartides per les nostres escoles.

Les audicions de fi de curs vàren començar el dimecres 19 de juny amb els alumnes de Montitxelvo, Quatretonda i Ràfol de Salem. El dijous 20 de juny fou el torn per a l'alumnat de Benicolet, Salem i Llocnou. Després, els alumnes d'Alfauir, Atzeneta d'Albaida, Fonta...

21-Jun-2019

La família de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida creix. Si l'any passat fóren l'Unió Musical de Bufali i la Societat Unió Artístico Musical d'Ontinyent les dues societats que decidiren formar part de la nostra xarxa d'escoles, enguany ha sigut la banda d'aquesta localitat de la Costera la que ha decidit unir-se al nostre projecte educatiu. Amb aquesta última incorporació, passen a ser 14 les societats que formen Joventuts Musicals de la Vall...

14-Jun-2019

Amb l'arribada de l'estiu arriben a la nostra escola les audicions de fi de curs, pero abans és el torn, dels concerts didàctics que realitza el nostre professorat.

Els concerts didàctics s'organitzen any rere any a Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida i consisteixen en una mena de concerts de diferents temàtiques i que son interpretats per professors de la nostra escola.

Aquest any, el tema escollit per a aquests concerts ha sigut "Un passeig p...

14-Jun-2019

Un any més, els alumnes de vent-fusta que estudien a Joventuts Musicals de la Vall

d'Albaida, es vàren reunir en un acte multitudinari, cel·lebrat en aquesta ocasió, el passat diumenge 12 de maig a la localitat del Ràfol de Salem, on la Unió Musical del Ràfol de Salem fou la banda amfitriona.

En aquesta cita el professorat organitzador va escollir la temàtica "Walt Disney en concert" on els assistents vàren poder gaudir amb la millor música provine...

7-May-2019

El professorat de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida ha realitzat durant aquest mes d'abril el Curs de neuromotricitat que s'imparteix dins el mètode BAPNE, impartit en esta ocasió pel professor Antonio Arnau Mollà.

Els nostres professors han pogut aprofundir al llarg de quatre sessions en aquest interessant mètode, que incorpora la percussió corporal com a eina educativa per tal que el professorat puga utilitzar-la a les classes musicals.

Des...

7-May-2019

El pasado martes 16 de abril dimos por finalizado el Curso de Dirección de Banda 2018/19 de Emusvall.

En esta edición se han desarrollado las clases repartidas en siete encuentros, de los cuales uno de ellos fue la Masterclass con el director portugués Paulo Martins.

Para el desarrollo del curso, éste año hemos contado con profesores de gran nivel como vienen siendo habitual. José Rafael Pascual Vilaplana, Ramón García i Soler, José Miguel Fayos y...

9-Apr-2019

El passat diumenge la localitat d'Otos va acollir la tradicional audició dels alumnes de vent-metall que reunix a l'alumnat de la nostra xarxa d'escoles any rere any.

En aquesta ocasió, els alumnes vàren fer un recorregut a través de "La història de la música" on els assistents teniren l'oportunitat d'escoltar peçes de l'Edat Mitjana, Renaixement, Barroc, Classicisme, Romanticisme, Postromanticisme fins arribar a la música del segle XX.

Les activit...

11-Mar-2019

El passat 23 de Febrer, a les 19 hores, tingué lloc a la localitat d'Alfauir el Concert de la Banda de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida. Un concert on enguany els responsables d'aquesta formació han decidit canviar el format al que estavem acostumats per tal de fer-lo més atractiu de cara a l'alumnat que hi participa i també per tal de fer un espectacle més atractiu per al públic assistent.

En aquest concert s'ha conservat l'essència d'aque...

12-Feb-2019

Aquest any, des de la comissió organitzadora de les activitats de la Banda de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida s'ha estat preparant un concert que no deixarà indiferent a ningú. Els components d'aquesta banda ens oferiran, el proper 23 de febrer a l'Auditori d'Alfauir, un concert on podrem gaudir de la música dels nostres alumnes més avançats interpretant cançons de grups i cantautors valencians com Auxili, La trocamba matanusca, ZOO, Jona...

Please reload

Posts Destacats

Balanç de l'inici del Curs...

November 4, 2019

1/1
Please reload

Posts Recents